Planovi


U toku 2012. godine nameravamo da uposlimo još 7 agronoma za tehničku podršku i to: severna Bačka i severni Banat (Subotica), Mačva i kolubarski region (Šabac), južna Srbija (Leskovac, Niš), istočna Srbija (Zaječar), zapadna Srbija (Požega), južni Banat (Pančevo).

Iako smo na svim ovim terenima već prisutni, smatramo da je u budućnosti neophodno što više kontaktirati neposredno sa proizvođačima i farmerima radi bolje koordinacije i tehničke podrške poljoprivrednim apotekama preko kojih bi se i dalje obavljao većinski promet.

U tu svrhu nameravamo da kupimo još 5 novih dostavnih vozila: 2 kamiona i 3 kombi vozila za distribuciju naših proizvoda od distributivnih centara. To će uz postojeća vozila, činiti vozni park od preko 20 različitih vozila za dostavu robe.

Takođe smatramo da je postojeći obim posla stvorio ambijent za fomriranje službe marketinga i primene radi kvalitetnijeg informisanja kako naših kupaca i distributera, tako i proizvođača.


                  O nama | Distributivni centri i predstavništva | Proizvodi | Kontakt                                Copyright © 2011 Agromaster